Exit 2023, četvrti dan: Sledeći put kad me vidiš...

autor: Božidar Milovac 0

Završen je i ovogodišnji Exit festival i ove godine su, po rečima organizatora, na festivalu oboreni brojni rekordi a festival je tokom četira dana posetilo preko 200 000 posetilaca.

Foto: EXIT Photo Team

Poslednji dan festivala prošao je u znaku proslavljanja pedesetogodišnjice hip-hopa sa nastupima Onyxa, Bege Fanka, Prti Bee Geea, Smoke Mardeljana, Ajs Nigrutina i glavnom atrakcijom večeri u vidu jedne od najznačajnih grupa u istoriji žanra - Wu-Tang Clan. Uprkos užasnom toncu i jedva čujnim stihovima, američke superzvezde u polovičnom sastavu ipak su uspele da stvore atmosferu kao malo ko drugi na festivalu. 

Foto: EXIT Photo Team

Pored njih, poslednje veče su obeležili i Dimitri Vegas & Like Mike, Mahmut Orhan, Atheist Rap i potom i veliko zatvaranje festivala uz Keinemusik. 

Foto: EXIT Photo Team

Exit već sada omogućava registraciju za karte za festival sledeće godine koji će se održati od 11. do 14. jula. Registracija je otvorena do 21. jula. Na kraju, pres tim festivala je sklopio i zahvalnicu i fanovima i muzičarima u vidu videa koji je dostupan na ovom linku. Za dogodine preostaje samo nadanje za nova i ponegde neophodna poboljšanja.

Nema komentara

Napišite komentar