Tromesečna plaćena praksa u Nordeusu

autor: V.S. 0

Kompanija „Nordeus” raspisuje konkurs za tromesečnu plaćenu praksu za mlade talente iz oblasti Data Science. Rok za prijave je 6. mart – saopštio je univerzitetski Centar za razvoj karijere.

Praksa je pažljivo osmišljena kao kombinacija individualnog mentorstva i samostalnog rada na realnim projektima u okviru Data Science tima. Cilj je da, u planiranom periodu, studenti steknu što više znanja i iskustva, probaju najnovije alate i tehnologije iz industrije i upoznaju se sa značajem Data Science-a u procesu pravljenja igara. Pored toga, polaznici će dobiti priliku da rade na igri Top Eleven koja ima više od 130 miliona korisnika širom sveta, ali i na novim igrama.

Tokom perioda za prijave, koji će trajati od 8. februara do 6. marta, Data Science stručnjaci „Nordeusa” držaće niz predavanja na fakultetima širom Srbije. Oni će sve zainteresovane studente upoznati sa mogućnostima primene znanja iz ove oblasti u jednoj od najvećih i najbrže rastućih industrija na svetu – gejming industriji.

Nakon perioda selekcije koji će trajati od 7. do 18. marta, najbolji kandidati će svoju tromesečnu praksu početi od 21. marta. Studentima van Beograda, „Nordeus” obezbeđuje smeštaj tokom trajanja prakse.

Svi detalji o uslovima konkursa mogu se pronaći na: http://www.nordeus.com/news.htm

Prijave za praksu se mogu poslati najkasnije do 6. marta na: http://norde.us/internship

Za sve dodatne informacije: [email protected]

Nema komentara

Napišite komentar