Praksa za mlade novinare

autor: M.S./Beta 0

Novinska agencija Beta raspisuje konkurs za studente koji bi bili angažovani na period od tri meseca, od novembra 2018. godine.

Konkurs je pre svega namenjen studentima završnih godina, apsolventima i diplomcima fakulteta društvenih nauka sa znanjem engleskog jezika koji su zainteresovani za sticanje novinarskog iskustva.

Vreme trajanja prakse je tri meseca, tokom kojih se od kandidata očekuje angažman do trideset sati nedeljno, uz fleksibilno radno vreme. Za praksu nije predvidjena finansijska nadoknada. Nastavak rada u Agenciji Beta nakon stažiranja zavisiće isključivo od uspešnosti kandidata.

Kandidati, pored toga što moraju biti studenti završnih godina, apsolventi, diplomci fakulteta, moraju imati odlično znanje engleskog jezika, a poželjno je znanje francuskog ili drugog stranog jezika.

Zainteresovani kandidati treba da pošalju CV na e-mail [email protected]  do 31. okrobra 2018.

Beta je privatna novinska agencija koja od 1994. godine emituje servise vesti o najvažnijim dešavanjima u zemlji, regionu i svetu. Njena uredjivačka politika nezavisna je od političkih i ekonomskih pritisaka, zasnovana na poštovanju najviših standarda novinarstva, prava i etičkog kodeksa.

Nema komentara

Napišite komentar