Otvoren Centrifuga konkurs

autor: Milica Trifunov 0

Počelo je prijavljivanje na konkurs Centrifuga 2016, program podrške Erste banke organizacijama i neformalnim grupama koje žele da doprinesu razvoju zajednice kroz projekte ili poslovne ideje.

foto: tragfondacija.org

Najbolje ideje dobiće materijalnu podršku, mentorstvo i prostor za realizaciju. Konkurs je otvoren do prvog aprila za projekte iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja. Prijave se podnose ovde.

Pravo učešća imaju mladi od 16 do 35 godina, organizovani u neformalne grupe ili udruženja koji žele da svojom idejom dugoročno unaprede zajednicu. Prijava na konkurs podrazumeva sažetak projekta do 350 reči i video u kom predstavljate svoju ideju. U polufinale Centrifuge ulaze 40 najbolje ocenjenih ideja po mišljenju ekspertskog tima Erste banke. U finale ulazi 20 najboljih projekata, od kojih će onlajn zajednica izabrati deset najboljih.

Ovaj sponzorski program deo je platforme supreste.net preko koje Erste banka pomaže razvoj lokalne zajednice i podstiče mlade na društveno-odgovorno razmišljanje. Osim programa podrške i sponzorstva preko ove platforme, Erste banka raspolaže i fondom za donacije za projekte registrovanih organizacija civilnog društva i institucija kulture i obrazovanja, o kom više možete saznati ovde.

Nema komentara

Napišite komentar