Konkurs za posao u Delta Holdingu

autor: D.G. 0

Kompanija Delta Holding organizuje konkurs za asistente prodaje namenjen studentima ekonomije. Zainteresovani se mogu prijaviti do 13. juna za honorarni posao u sledećim gradovima: Subotica, Novi Sad, Beograd, Kragujevac, Niš.

U opis posla ulazi obilaženje terena, razgovor sa klijentima o proizvodima i praćenje tržišta. Prednost imaju studenti završne godine osnovnih studija, apsolventi, diplomci i studenti master studija Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Univerziteta u Kragujevcu. Dodatni uslov je i poznavanje rada u Excel-u, kao i vozačka dozvola B kategorije.

Ukoliko ste ambiciozni, komunikativni i ispunjavate uslove, možda je baš ovo prava prilika za vas. Možete se prijaviti na sledeći način:
1. Pošaljite CV na mejl [email protected]
2. Popunite prijavni formular

Iz Kompanije Delta Holding kažu da traže ljude koji su ambiciozni i žele da budu uspešni u svom poslu. Za zaposlene se redovno organizuju brojna predavanja iz oblasti liderstva, marketinga, javnog nastupa, poslovne komunikacije, zdravog života, nauke i kulture. Delta Holding poseban akcenat stavlja na kontinuiranu primenu savremenih tehnologija u svim aspektima poslovanja.

Nema komentara

Napišite komentar