Večeras polufinale Radio bitke

autor: R.C. 0

Novosadski O radio večeras od 20.00 učestvuje u polufinalu evropske Radio bitke. Protivnik našeg predstavnika ovoga puta jeste jermenski Armradio, a glasa se, kao i do sada, putem tvitera, upotrebom heštega #radiobattleRS, odnosno #radiobattleAM.

(oradio.rs)

Nakon što su u četvrtfinalu bili bolji od predstavnika italijanskog RAI Radija 2, voditeljski par koji čine Sofija Balać i Vukašin Kartalović, pokušaće večeras da „savladaju“ Tigrana Harutinijana, poznatog jermenskog radijskog voditelja, a u tome će im biti potrebna pomoć tviteraša.

Pravila su takva da radio stanice puštaju muziku u periodu od 20.00 do 21.00, i u tih sat vremena moguće je glasati za jednu ili drugu stanicu. Glasovi su zapravo tvitovi ili retvitovi, i to svaki koji u sebi sadrži hešteg #radiobattleRS, ukoliko želite da glasate za O radio, ili #radiobattleAM, ukoliko želite da glasate za Armradio, dok ostatak sadržaja tvita nije bitan za validnost glasa. Pobednik je ona radio stanica čiji hešteg više puta bude upotrebljen, a broj dozvoljenih tvitova pojedinačnih korisnika nije ograničen.

Na sajtu O radija možete glasati za pesme kojima mislite da naša ekipa treba da se nadmeće večeras na putu do finala, koje je zakazano za 24. april, u Firenci, Italija. Mogući protivnici, u slučaju pobede večeras, jesu predstavnici iz Slovenije i Letonije.

Osim na sajtu O radija večerašnje polufinale možete pratiti i na prvom programu Radija Novi Sad, dok je okupljanje tviteraša i dela ekipe O radija i ovoga puta u pabu Kriva Marta blues pub u Novom Sadu.

Nema komentara

Napišite komentar