Student žurnalistike treći na eSport turniru Mančester Sitija

autor: M. S./Mondo.rs 0

Student četvrte godine žurnalistike na Filozofskom fakultetu UNS i FIFA igrač Crvene Zvezde Miloš Majdevac osvojio je treće mesto na kvalifikacionom turniru Mančester Sitija za region Severne Amerike, u konkurenciji od 730 takmičara.

Photo: klanrur.rs

Osvajanjem trećeg mesta u generalnom plasmanu, Miloš Majdevac ostvario je najveći uspeh u istoriji FIFA turnira, koji su se igrali u modu Ultimate Team za igrače sa prostora bivše Jugoslavije, kako prenosi portal Mondo.rs.

Trodnevne kvalifikacije bile su namenjene svim Ultimate Team PlayStation 4 FIFA igračima širom sveta, i podeljene u četiri regiona – Severna Amerika, Evropa, Južna Amerika i ostatak sveta. Majdevac, koji nastupa pod imenom Brstimir, igrao je za region Severne Amerike, gde se trenutno nalazi, a ne za Evropu, što je jedan od njegovih protivnika na turniru pokušao da iskoristi kao argument za diskvalifikaciju, koji organizatori nisu prihvatili.

Najboljih 16 igrača, koje će činiti 12 pobednika svih regionalnih kvalifikacija i četiri najbolja igrača sa posebnog turnira u Njujorku, očekuje let u Mančester na finalni turnir koji će se igrati na Sitijevom „Etihad stadionu“. Šampiona turnira očekuje pehar, potpisan dres Mančester Sitija i prisustvo na premijeri „građana“ u novoj sezoni Premijer lige. Više o turniru OVDE.

Nema komentara

Napišite komentar