Oktoberfest prvi put u Novom Sadu

autor: Milica Danilov 0

Duh najpoznatije nemačke manifestacije “Oktoberfest”  dolazi u Novi Sad poslednjeg vikenda u oktobru, 28. i 29. Color Press Grupa i Novosadski sajam po prvi put organizuju “Novosadski oktoberfest”  gde će posetioci uživati u odličnom pivu, muzici, kobasicama i dobrom raspoloženju.

Novosađani će biti u prilici da probaju više stotina različitih pivskih brendova domaćih i stranih proizvođača, a svoje proizvode predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao i uvoznici piva iz svih delova sveta. Takođe u ponudi će se naći najukusnije austrijske i nemačke kobasice kao i hrskave perece iz najboljih srpskih pekara.

Od 21.10. do 30.10. ispred Gradske kuće na Trgu slobode u Novom Sadu građani će imati prilike da posete info-štand “Novosadskog Oktoberfesta” da se raspitaju o manifestaciji kao i da degustiraju piva, kobasice i perece. 

Organizatori su se pobrinuli i za bogat muzički program koji čine Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih di-džejeva.

Nema komentara

Napišite komentar