Novosađani uz Rundeka, Plavi orkestar i S.A.R.S. dočekali 2018.

autor: Z. S. 0

Uz pesme Darka Rundeka, Plavog orkestra i benda S.A.R.S. nekoliko desetina hiljada Novosađana na Trgu slobode dočekalo je 2018. godinu.

Prvi na binu je izašao Rundek koji je sa svojom Ekipom predstavio repertoar sa turneje ApocalypsoNow, a bilo je mesta i za hitove Haustora. Nakon poruke publici da “nisu gladni ni žedni, jer žive u bogatoj zemlji”, Rundek im je u “Šejnu” poručio da “izađu i bore se”.

Novosađanima na Trgu slobode Novu godine je prvi čestitao Loša iz Plavog orkestra, a potom je nastavio da ređa hitove ove grupe. Nešto posle jednog časa na binu je stupio i S.A.R.S. koje je publika, po svemu sudeći, najviše i iščekivala.

Organizacija novogodišnje proslave, koju je na sebe preuzela Fondacija 2021, ostala je u senci incidenta sa vatrometom, u kojem je teško povređen Škot Majk Noks. "Kraljevski" vatromet, kako je najavljivan s obzirom na to da je na njegovoj pripremi radio princ Đorđe Karađorđević, zakazao je u jednom momentu. Došlo je do eksplozije i tom prilikom je teške povrede zadobio Noks, a lakše su povređene još tri osobe.

Lokali u centru grada popunili su sve svoje kapacitet, a ista situacija se očekuje i za reprizu Nove godine. Veliki broj Novosađana dočekao je novu 2018. u svojim domovima.

Nema komentara

Napišite komentar