Likovna kruna akademske godine

autor: N.A. 0

Završna izložba radova studenata IV godine Departmana likovnih umetnosti Akademije umetnosti u Novom Sadu, svečano će biti otvorena u petak 17. juna sa početkom u 20.00.

(akademija.uns.ac.rs)

Izložbu će otvoriti dekan akademije Siniša Bokan, pozdravni govor će održati direktor Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića, Lazar Marković, a posetioci će imati prilike da prisustvuju i svečanoj dodeli nagrada najuspešnijim studentima Departmana likovnih umetnosti po umetničkim disciplinama.

Svečano otvaranje će se održati u već spomenutoj Galeriji likovne umetnosti, a radovi studenata biće izloženi na još nekoliko lokacija u gradu, istog dana: u Zavodu za kulturu Vojvodine, Galeriji BEL ART, Galeriji Macut, ULUV-u, Akademiji umetnosti, Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, IZBA-i i u SKCNS-u.

Izložba studenata pod nazivom „Prostor digitalne slike”, otvorena je 2. juna u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, a izložena će biti do 21. juna.

Takođe studenti će predstaviti i projekat „Razlike”, koji će biti prikazan publici od 25. juna do 2. jula u Kineskoj četvrti.

Nema komentara

Napišite komentar